Diamond fysio

diëtist

Lidia Bernabei

Lidia Bernabei is een deskundige diëtist met een brede achtergrond in gezondheid en welzijn. Na haar afstuderen aan De Haagse Hogeschool heeft ze zich gespecialiseerd in vrouwenzorg en in de overgang, wat haar expertisegebied is geworden. Met meer dan 15 jaar ervaring in de welzijnssector en een passie voor gezond en lekker eten heeft Lidia zich ontwikkeld tot een hoog gewaardeerde professional die zowel door collega's als cliënten wordt geroemd om haar empathie en professionele aanpak.

Lidia is geregistreerd bij het Kwaliteitsregister van Paramedici en is lid van diverse relevante beroepsverenigingen. Haar benadering van diëtetiek wordt samengevat als "MyMediDiet Diëtistenpraktijk," wat staat voor maatwerk, medische onderbouwing en voedingsadvies op basis van Mediterrane principes.

Ze biedt maatwerkdiëtetiek met specialisaties zoals:

Gewichtsmanagement

Hormonale klachtenondersteuning (incl. vrouwen in de overgang)

Maag- en darmproblemen

Cardiovasculair risicomanagement

Revalidatie en optimalisering van herstel

Met haar uitgebreide ervaring en toewijding bevordert Lidia duurzame leefstijlveranderingen met oog voor culturele verschillen. Ze is toegewijd aan het optimaliseren van bestaande voedings- en leefstijlpatronen, waarbij ze plezier en gezondheid in evenwicht houdt. In 2024 zal ze haar expertise verder uitbreiden door te studeren voor een specialisatie in voeding & sport.